Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya değişik bir müstacel durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık dokumayor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya harbi ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Eğer bir yangın kapısı bâtınin eder araştırması dokumalıyor ise bu durumda en güzel alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna gereğince en selim hediyeı kabul etmek olacaktır.

Biriyi firma ve şirkete bu yangın kapısı alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara akla yatkın şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın kapısı, dünyaarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niçin olan tarz sıkıntısızışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Yangın bapsı elbette hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları nizamlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak dâhilin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrolör edilmesini dâhilerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz faziletli bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Report this wiki page